">
Provanso stiliaus šviestuvų privalumai

Provanso stiliaus šviestuvų privalumai

Provansas – tai klasikinis prancūzų stilius, kitaip dar vadinamas Prancūzijos kaimo vietovių stiliumi, kuris atsirado XX a. pradžioje Viduržemio jūros pakrantėje.

Nors manoma, kad keramika – ne pati dėkingiausia priemonė šviestuvams gaminti, profesionalūs dizaineriai turi kitą nuomonę, kai kalbama apie dekoratyvinių Provanso stiliaus pakabinamų šviestuvų gamybą.

Tokie šviestuvai tinka ne tik butams, namams apšviesti, bet tampa puikiomis interjero detalėmis restoranuose, kavinėse, baruose, biuruose, laisvalaikio ir kultūros centruose. Juk Provanso stiliaus šviestuvai savyje apjungia paprastumą ir grakštumą.

Provanso regionui būdingas minkštas ir drėgnas klimatas, gausūs vynuogynai, subtropiniai gamtos vaizdiniai  su gausia augmenija, todėl šio stiliaus šviestuvų kūrėjai dekoruoja juos vynuogynų elementus su raitytomis šakomis.

Taip pat dažnai naudojami tokie elementai kaip grandinės ir dirbtinės žvakės.

Bendrasis Provanso stiliaus interjero apšvietimas neturėtų būti akinančiai intensyvus. Jam būdinga minkšta, maloni šviesa, skatinanti romantišką nuotaiką. Dėl šios priežasties Provanso stiliaus šviestuvai aprūpinami reguliuojamu šviesos intensyvumu.

Baiminatės, kad jūsų gyvenamoji erdvė atrodys pernelyg prastai? Be reikalo: šiuolaikinių medžiagų ir technologijų dėka Provanso stiliaus šviestuvai suteiks jūsų namams ypatingo žavesio ir išskirtinumo.

Įsigydami miegamojo šviestuvą iš keramikos, šią erdvę paversite ramia, švelnia ir jaukia vieta, nuteikiančia kokybiškam poilsiui. Elegantiški, išskirtiniai ir stilingi keramikos šviestuvai tinka iš esmės bet kuriai erdvei.

Rinkdamiesi šviestuvą, paisykite ne tik žinovų patarimų ir rekomendacijų, bet ir atsižvelkite į savo skonį. Juk svarbiausia, kad namuose jaustumėtės patogiai ir maloniai.

Paskelbta 2014-08-25 Naujienos 3604

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out