Lubiniai šviestuvai  

Lubiniai šviestuvai

Lubiniai šviestuvai – dažnas pasirinkimas gyvenamosiose erdvėse. Tai patogus, gerai patalpas apšviečiantis sprendimas, tinkamas beveik visur. Lubinis šviestuvas yra vienas geriausių sprendimų didesnio ploto patalpose, taip pat ten, kur nėra galimybės įrengti sieninio šviestuvo (sienos apstatytos spintomis, daug langų ir pan.) Net ir mažo ploto kambariuose lubinis šviestuvas yra geras pasirinkimas – vienas šviestuvas gali apšviesti visą patalpą, nereikia rūpintis keliais šviesos židiniais, tad taip galima ir sutaupyti.

Nepriklausomai nuo patalpos tipo rekomenduojami LED šviestuvai luboms. Jų išskirtinė savybė yra kur kas mažesnės elektros energijos sąnaudos išskiriant tokią pačią šviesą. Skirtumai tarp sąnaudų skaičiuojami kartais, lyginant su vadinamosiomis „taupiosiomis lemputėmis“, o ką jau bekalbėti apie senąsias kaitrines? Tai iš tiesų labai pigus ir geras pasirinkimas praktiškiems žmonėms. Be to, siekiantiems sukurti pasyvius ar ypač taupius namus LED lemputės šviestuvuose arba LED šviestuvai yra būtina sąlyga, atkreipkite į tai dėmesį projektuodami savo namus.

Prekių 1 - 16 iš 153 prekių

Praktiškas sprendimas – lubiniai šviestuvai internetu

Lubiniai šviestuvai internetu yra praktiškas sprendimas dėl patogumo ir kainos. Jei dėl kainos dar ir būtų galima ginčytis, nes vienur pigiau viena prekė, kitur kita, o dar ir akcijos, tai dėl patogumo vargiai kas nesutiktų – internetu šviestuvą galima nusipirkti vos per kelias minutes negaištant savo brangaus laiko spūstyse ar tiesiog kelionėje iki prekybos vietos, ypač jei ji nėra patogioje Jums vietoje. Prisėdate prie kompiuterio, pasiimate išmanųjį telefoną ar bet kokiu kitu būdu prisijungiate prie interneto ir vos tik išsirinksite patinkantį šviestuvą jį galėsite užsakyti: paprasta, patogu, greita ir, dažniausiai, pigiau!

Dažnai sakoma, jog internetu nesulauksi patarimo, sunku išsirinkti, tačiau kuomet e-prekyba progresuoja ir žmonės vis labiau įpranta prie tokio apsipirkimo būdo, pirkimas tradiciniu metodu tampa atgrasiu, mat gaunami patarimai tik iš pardavėjo, sunku palyginti prekes, rasti pirkėjų atsiliepimus apie konkretų šviestuvą, o štai internete tai labai paprasta ir patogu.

Pavyzdžiui, LED lubiniai šviestuvai ne visada yra rekomenduojami prekybos atstovų, teigiama, kad didesnė investicija gali ir neatsipirkti, tuo tarpu mes manome visai kitaip. Ir kas teisūs? Mes manome, kad mes, kiti mano, kad jie, tuo tarpu Jūs dabar galite imti ir ieškoti informacijos įvairiuose šaltiniuose, o būdami parduotuvėje to padaryti lengvai negalėsite ir teks pasikliauti to prekybininko nuomone.

Kaip minėjome kiek anksčiau, LED šviestuvai padeda sutaupyti, o nedidelės šviesos diodų lemputės suteikia galimybę labai įvairiems dizainams, atsiranda didžiulis pasirinkimas. Net ir įmontuojami šviestuvai lubose šiandien gali būti su LED lemputėmis, taip tausojant energiją ir suteikiat namams jaukumo, daugiau šviesos bei išsaugant erdvę – tai aktualu vonioje, virtuvėje, rūbų spintose-kambariuose. Įmontuojami šviestuvai rekomenduojami ir vaikų kambariuose, nes žaisdami vaikai tikrai neužkabins ir netyčia nesudaužys tokio šviestuvo.

Šiuo metu lubinių šviestuvų asortimentas iš tiesų platus ir tinkamas labai skirtingų namų poreikiui. Sau tinkamą nesunkiai ras ir klasikinio šviestuvo ieškančios šeimos ir tie, kuriems svarbiausias praktiškumas, saugumas, pavyzdžiui, turintys vaikų ar gyvenantys nedidelėse erdvėse, kurias dideli pakabinami lubiniai šviestuvai vizualiai sumažina. Stilius, kaina, dydis ar leidžiama galia – pasirinkimas iš tiesų toks, jog rinktis net ir internetu galima dienų dienas, tačiau kuomet nusprendžiate kokio daugiau mažiau stiliaus ir kitų savybių šviestuvo Jums reikia tikrai nesunkiai išsirinksite ir jau greitai galėsite džiaugtis juo savo namuose.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out