Pakabinami šviestuvai  

Pakabinami šviestuvai

Pakabinami šviestuvai labai populiarus sprendimas daugelyje erdvių. Ar tai būtų gyvenamos patalpos, ar komercinės veiklos, pakabinamų šviestuvų galima surasti visur. Ir to priežastis gana paprasta – patogus ir tinkamą šviesą garantuojantis sprendimas, taupoma vieta ant sienų (galima įrengti daugiau lentynų, statyti baldus ir pan.) Tačiau pasirinkimas labai didelis ir išsirinkti tinkamą pakabinamą šviestuvą atrodo nelengva užduotis, ypač jei nesate bent apytiksliai apsisprendę, kokio šviestuvo norite.

Visų pirma, pakabinami šviestuvai neretai yra siejami su klasikiniu stiliumi, tačiau šiandien ir modernaus stiliaus namuose interjero dizaineriai nevengia pakabinamų šviestuvų, derančių prie kitų interjero detalių. Taigi, nepriklausomai nuo Jūsų namuose vyraujančio stiliaus galite rinktis iš gausybės įvairiausių pakabinamų šviestuvų, kombinuoti juos su kitų tipų šviestuvais ar dar kaip nors sugalvoti paįvairinti stilių, supinti kelis ir taip sukurti unikalų savo namų interjerą.

Prekių 1 - 16 iš 955 prekių
  • 231,34 € Yra
    Turime sandėlyje
  • 819,59 € Yra
    Turime sandėlyje
  • 1 034,55 € Yra
    Turime sandėlyje
  • 282,78 € Yra
    Turime sandėlyje
  • 317,26 € Yra
    Turime sandėlyje
  • 417,45 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 638,88 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 638,88 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 786,50 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 278,30 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 931,70 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 1 089,00 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 387,20 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 275,88 € Pristatymas iki 30 kalendorinių dienų
    -
  • 469,48 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 556,60 € Pristatymas iki 30 kalendorinių dienų
    -

Pakabinamas šviestuvas yra gana paprastas montuoti, jei tam numatyta vieta, nereikia labai atidžiai stebėti visų kampų, ar kur neužsistoja šviesa, jei tai standartinio išplanavimo ir formos patalpa. Žinoma, didesnėse patalpose vieno pakabinamo šviestuvo ko gero neužteks, todėl galima ne tik tiesiog imti ir pakabinti šviestuvus, bet taip pat ir paeksperimentuoti, sukurti žaismingą išdėstymą, dar labiau paįvairinti savo interjerą, o tuo pat metu užtikrinant ir idealią šviesą kambaryje – juk tam pirmiausiai ir reikalingi šviestuvai.

Virtuvė – išskirtinė vieta, kur verta rinktis kabinamus šviestuvus. Pakabinami virtuvės šviestuvai idealiai tinka virš valgomojo stalo, naudinga tokius kabinti ir virš maisto gamybos salelės, jei tokią nusprendėte įsirengti, kadangi kito patogaus sprendimo šioms vietoms praktiškai ir nėra. Virtuvėje šviesos reikia nemažai, tad kiekvienas šviestuvas turi būti gerai apgalvotas ir nėra nieko geriau kaip kombinuoti sprendimai – vienoje vietoje siūlomi pakabinami šviestuvai, kitoje, pavyzdžiui virš kriauklės, puikiai tinka prie spintelės tvirtinamos lempos. Svarbiausia pasirūpinti, jog virtuvėje Jums būtų pakankamai šviesu ir patogu – labai dažnai bendrą patalpos šviesą užstojame savo kūnu ir tai tikrai erzina. Atrodo smulkmena, tačiau gerai ją įvertinkite, kad vėliau netektų gailėtis savo sprendimo ir ieškoti kaip patobulinti apšvietimą virtuvėje. Tas pats galioja ir kitose patalpose – rinkdami apšvietimo sprendimus apgalvokite viską iki smulkmenų.

Taupyti madinga ir naudinga

Naudinga naudoti taupius sprendimus – LED lemputes šviestuvuose. Tai suteiks galimybę tausoti elektros energiją ir gamtą, o kartu ir Jūsų pinigus. Būtent LED sprendimai yra šių dienų populiariausias pasirinkimas įvairioms reikmėms, nes skaičiai kalba patys už save – sunaudojama net kelis kartus mažiau energijos tam pačiam apšvietimui išgauti. LED pakabinami šviestuvai kaina šiek tiek didesne siūlomi nei be LED lempučių, tačiau investuoti šiek tiek daugiau tikrai verta. Tuo labiau, dažnai pakabinami šviestuvai akcija pasipuošia – tad sutaupyti net ir perkant su LED lemputėmis nesunku.

Pakabinami šviestuvai internetu

Kuomet nuspręsite kiek ir kokių pakabinamų šviestuvų Jums reikia – aplankykite elektroninę erdvę, nes šviestuvų pasirinkimas internete yra kur kas didesnis nei realiose parduotuvėse, o ir apsipirkti čia daug paprasčiau. Be kita ko, sutaupysite laiko, galite rasti ir pigesnių šviestuvų, ir tokių, kurių niekur kitur nepavyksta rasti.

Jau seniai pirkimas internetu tapo saugus ir patikimas, todėl neverta dvejoti ar abejoti ir kur kas prasmingiau apsipirkti moderniai, juk perkate modernų, šiuolaikinį šviestuvą savo namų atnaujinimų ar naujų namų įrengimui.

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out