Lauko apšvietimas: itališki sprendimai

Lauko apšvietimas: itališki sprendimai

Parduotuvėse „Topolina“ iš didelės lauko šviestuvų pasiūlos galite išsirinkti žibintus, sodui, parkui apšviesti  skirtus stulpelius su šviesos diodais ir kitus šviesos šaltinius.

Vienas populiariausių lauko šviestuvų gamintojų – italų kompanija „Moretti Luce“, pristatanti šviestuvus parkams, sodams, miesto ir privatiems pastatams apšviesti. Originaliame italų gamintojų dizaine atsispindi jūrinis ir „laukinių Vakarų“ stilius.

Pas mus išsirinksite lauko šviestuvus, skirtus pastatams apšviesti, taip pat šviesos šaltinius, tinkančius gatvėms, šaligatviams, dviračių takams, informaciniams objektams, apželdintoms teritorijoms, skersgatviams, automobilių stovėjimo aikštelėms apšviesti.

Itališki lauko šviestuvai sukuria jaukią poilsio atmosferą ir prisideda prie miesto ar privačios teritorijos įvaizdžio formavimo.

Tokie lauko šviestuvai gaminami iš brangių ir patikimų medžiagų, todėl yra kokybiški, ilgaamžiai, jų paviršius atsparus bet kokiam gamtiniam poveikiui, apsaugoti nuo korozijos.

Žinia, pirmieji lauko šviestuvai, skleidę itin mažai šviesos, atsirado XV amžiuje.

1417 m. Londono meras Henris Bartonas liepė žiemą iškabinti žibintus, kurie išsklaidytų tamsą. Netrukus jo iniciatyvą perėmė ir prancūzai.

Pirmieji lauko šviestuvai skleidė šviesą žvakių ir žibalo pagalba. 1807 m. atsirado naujos kartos lauko šviestuvai, o stacionarūs šviestuvai su lemputėmis savo istoriją skaičiuoja nuo XIX a. pabaigos, kai buvo išrastas elektrinis apšvietimas.

„Moretti Luce“ šviestuvų gamykla įkurta šiaurės Italijoje. Iki 2009 m. kompanija gamino jūrinės tematikos šviestuvus už demokratišką kainą iš tradicinių medžiagų – medienos ir žalvario.

Vėliau gamintojas ėmė sparčiai vystyti šiuolaikinio stiliaus lauko šviestuvų liniją, kurianti modernius šviestuvus su šviesos diodais ir judesio davikliais.

Paskelbta 2014-02-16 Naujienos 2882

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out