Lubinių šviestuvų valymas kaip du kart du!

Lubinių šviestuvų valymas kaip du kart du!

Visi naujai įsigyti šviestuvai atrodo labai puikiai, blizga ir traukia akį. Tačiau po kiek laiko jie pradeda rinktis dulkes, kurias būtina reguliariai valyti. Lubiniai šviestuvai dažniausiai gauna mažiausiai dėmesio, kadangi juos nuvalyti būna gana sunku, tenka stotis ant kėdės, jeigu aukštos lubos į pagalbą pasitelkti net ir kopėčias. Visgi, tinkamai nuvalytas šviestuvas - gražesnis šviestuvas, kuris tuo pačiu ilgiau Jums tarnaus.

Lubinis šviestuvas nereikalauja kokios nors ypatinos priežiūros, tad keli paprasti patarimai padės užsitikrinti, kad valymas bus veiksmingas.

Lubiniai šviestuvai: valymas naminėmis priemonėmis

Lubiniai šviestuvai gali būti valomi tiek naudojant chemines priemones, tiek namines. Tiek vienas, tiek kitas variantas yra geras. Dažniausiai naminės pasirenkamos tuomet, kai norite nuvalyti šviestuvą, tačiau po ranka neturite jokių chemikalų, kurie galėtų padėti pašalinti didelius riebalų arba dulkių sluoksnius.

lubiniai sviestuvai

Naminės priemonės - pigus ir greitas būdas nuvalyti šviestuvus.

1. Actas - labai puiki priemonė, kuri gali padėti pašalinti net ir giliai įsiskverbusius nešvarumus. Sumaišykite actą su vandeniu 1:1 santykių ir lengvai pašalinsite net ir pačias sudėtingiausias dėmes.

2. Soda taip pat dažniausiai naudojama gana rimtų dėmių valymui. Soda taip pat sumaišoma su vandeniu ir gauta košelė uždedama ant paviršiaus. Su šita košele labai dažnai valomi virtuvėje laikomi šviestuvai, kurie nuo riebalinio sluoksnio praranda savo gražią spalvą.

3. Svogūno sultys yra retai naudojama, tačiau tikrai efektyvi priemonė, kuri gali padėti pašalinti net ir labai negražias dėmes. Paprasčiausiai perpjaukite svogūną ir su viena jo puse valykite paviršių.

4. Kai kurie naudoja degtinę labai sudėtingoms dėmėms pašalinti. Dažniausiai ja nereikia labai intensyviai valyti paviršiaus ir dėmės gana lengvai pašalinamos.

Lubiniai šviestuvai dažniausiai valomi kartą per metus laiko. Paprasčiausiai, dėl nepatogios vietos daugelis nenori skirti laiko jų valymui ir dažnai vis atideda šį darbą. Galiausiai jie taip stipriai apsineša, kad nuvalyti tampa paprasčiausiai itin sunku.

Lubiniai šviestuvai: valymo dažnumas

Kaip jau minėjome, lubiniai šviestuvai valomi gana dažnai, tačiau ne tik todėl, kad jiems reikia labai mažai priežiūros, tačiau ir todėl, kad paprasčiausiai žmonėms jiems tos priežiūros neskiria. Jeigu norite, kad Jūsų lubų šviestuvas visada atrodytų puikiai, tokiu atveju rekomenduojame valyti bent jau kartą per pusę metų. Juolab, priklausomai nuo to, kurioje patalpoje bus šviestuvas - reikia ieškoti ir atitinkamo. Pavyzdžiui, dažniausiai virtuvėje šviestuvai kur kas dažniau apsineša ir greičiau praranda savo žavesį. Tuo tarpu miegamuosiuose jiems reikia kur kas mažiau dėmesio, kadangi didžiausia problema yra dulkės, kurias gana nesunkiai galima pašalinti ir su paprasčiausiu drėgnu skudurėliu.

Valykite šviestuvus ir jie ilgą laiką Jus džiugins!

Paskelbta 2017-06-15 Topolina Patarimai 3580

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out