Sieniniai šviestuvai moderniame interjere!

Sieniniai šviestuvai moderniame interjere!

Klasikinis, tradicinis interjeras yra mėgstamas žmonių, tačiau jis ne toks praktiškas kaip kad modernus. Kadangi modernus stilius dažniausiai neatsiejamas nuo minimalizmo - daugelis žmonių jį iį renkasi. O formuojant minimalizmą labai svarbu, kad kiekviena kambaryje esanti detalė turėtų jai skirtą vietą. Ypač kuomet kalbame apie šviestuvus, kurie prisideda prie stiliaus formavimo.

Sieniniai šviestuvai, lubiniai šviestuvai ir net tokie šviestuvai, kurie šviečia nuo grindų - stiliaus elementai. Tinkamai juos suformavus galite pamiršti kitus akcentus, kadangi patys šviestuvai jau bus svarbiausias stilių kuriantis dalykas.

Modernūs sieniniai šviestuvai

Sieniniai šviestuvai, kuriuos būtų galima pavadinti moderniais, išsiskiria tam tikromis savybėmis, kurios ir padeda tinkamai papuošti namus. Jeigu norite, kad Jūsų namuose dominuotų modernus šviestuvas, tokiu atveju pasikliaukite patarimais, kuriuos paminėsime žemiau.

1. Dažniausiai rekomenduojami itin ryškių spalvų šviestuvai, kurie sukuria išskirtinumą namuose ir dažniausiai yra svarbiausias namų akcentas. Tokie šviestuvai labai patraukia aplinkinių akis, padeda namams atrodyti puikiai.

2. Jeigu norite modernaus interjero, tokiu atveju dažniausiai siūloma pasirinkti netradicinių formų šviestuvus. Kvadrato formos, stačiakampio ir dar keistesnių formų sieniniai šviestuvai suteiks namams jaukumo bei išskirtinumo.

3. Žinoma, visada galima pasirinkti tokius šviestuvus, kurių gaubtas yra neįprastos spalvos ir tuo pačiu pakeičia pačios šviesos atspalvį. Taip pat galima paprasčiausiai įsigyti melsvas arba rausvas lemputes, kurios sukurs išskirtinumo įspūdį.

4. Minimalizmas neatsiejamas nuo modernumo, tad labiausiai rekomenduojami paprasti, be jokių didelių papuošimų, šviestuvai.

Sieniniai šviestuvai suteiks Jūsų namas išskirtinumo. Ypač tokiu atveju, jeigu norite, kad namai neatrodytų nuobodžiai, tačiau tuo pačiu nesinori pirkti akcentų, kurie galėtų apkrauti namučius.

Kaip montuoti šviestuvus?

Sieniniai šviestuvai dažniausiai skirti konkrečioms erdvėms įamžinti. Paprasčiausiai, jie padeda kur kas paprasčiau matyti tam tikras problemines vietas, taip pat užsiimti tam tikro pobūdžio veikla. Pavyzdžiui, lubiniai šviestuvai skirti apšviesti visai patalpai ir padėjo žmogui nakties metu puikiai matyti visą patalpą. Grindų šviestuvai dažniausiai skirti sukurti išskirtinumumą, jaukumą. Sieniniai šviestuvai komponuojami tam tikrose erdvėse. Labai puikiai galima sukomponuoti ir skirtingus šviestus tame pačiame kambaryje.

Tai itin rekomenduojame moderniuose namuose, kur šviesa ir stilius veržiasi per kraštus.

Tiesa, tam tikruose kampuose negalima per daug susikoncentruoti ties šviestuvus. Tai reiškia, kad reikia labai atidžiai įvertinti poreikį ir tuo pačiu atitinkamai paskirstyti šviestuvus. Pavyzdžiui, jeigu Jums reikalingi sieniniai ir lubiniai šviestuvai, tokiu atveju jų komplektas gali būti tik vienoje vietoje. Kitu atveju paprasčiausiai bus per daug šviesos ir ji nebeatrodys skoningai.

Net ir šviestuvo pasirinkimas bei komponavimas namuose yra gana sudėtingas ir rimtas darbas. Svarbiausia yra apgalvoti savo poreikius ir tik tiksliai suvokus ko reikia juos realizuoti.

Paskelbta 2017-06-19 Topolina Patarimai 2406

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out