Kad pamokas daryti būtų tikras malonumas: kaip pasirinkti stalinį šviestuvą?

Kad pamokas daryti būtų tikras malonumas: kaip pasirinkti stalinį šviestuvą?

Kiekvieno tėvelio pareiga užtikrinti, kad vaiko mokymosi vieta būtų ergonomiška. Jeigu neturime galimybių pakontroliuoti mokyklos aplinkos, tai namuose galite tai daryti su kaupu. Šįkart kalbėsime ne apie stalą, kėdes arba kitas kanceliarines priemones, kurios reikalingos kokybiškam darbų atlikimui, tačiau taip pat ir šviestuvus, kurie užtikrina, kad regėjimas net ir daug skaitant nebus sugadintas.

Stalinis šviestuvas vaiko darbo erdvei turėtų būti pasirenkamas įvertinus kelis kriterijus. Žemiau juos aprašysime, kad paieškos nebūtų sudėtingos ir padėtų užsitikrinti, kad rastas gaminys puikiai atitiks poreikius.

Stalinės lempos = stalinės lempos

Norėdami, kad šviesa kristų reikalingu kampu - turite pirkti tokį šviestuvą, kuris yra pritaikytas konkrečiai erdvei. Žinoma, stalo erdvei apšviesti tinka ir seniniai šviestuvai, tačiau dažniausiai pakoreguoti jų poziciją yra kur kas sudėtingiau, tad geriausia rinktis stalinius šviestuvus, kad pavyktų tinkamai apšviesti reikalingas erdves.

Norėdami greičiau rasti Jums labiausiai tinkamą stalinį šviestuvą - kreipkitės į mūsų specialistus. Įvertinsime Jūsų poreikius bei pasiūlysime, koks šviestuvas yra geriausias.

Dizainas

Kitas kriterijus, kuris dažniausiai apsvarstomas ieškant tinkamiausio šviestuvo - dizainas. Nuo tokių šviestuvų, kurie puikiai atrodo prabangiuose namuose iki tokių, kurie skirti vaikams. Dažniausiai vaikiški staliniai šviestuvai būna puošti įvairiausių formų papuošimais, yra plastikiniai, labai tvirti.

Paprasčiausiai vaikai mažiau saugo savo daiktus nei suaugę asmenys, tad natūralu, jog kyla grėsmė, kad stalinis šviestuvas gali sudužti. Iš kokybiškų medžiagų pagamintas šviestuvas Jums tarnaus kur kas ilgiau. Nors dizainas nelemia kokybės, tačiau medžiagos gali padėti susidaryti nuomonę.

Šviesos kritimo kampas

Norėdami, kad stalinis šviestuvas būtų universalus ir pagal savo poreikius  būtų patogiai galima jį koreguoti - geriausia yra rinktis tokį, kurio šviestuvo gaubtas sukiojasi. Nors dažniausiai ant stalo jis stovi stacionariai, tačiau jo pozicija yra kur kas dažniau keičiama, nei kad lubinio arba sieninio šviestuvo. Pasižiūrėkite, kad vaikas pagal savo poreikius galėtų koreguoti šviestuvo padėtį. Tai suteikia galimybę kur kas ergonomiškiau dirbti.

Dydis

Staliniai šviestuvai dydžio aspektu varijuoja ne tik priklausomai nuo dizaino, tačiau taip pat ir poreikių. Štai ant mažo stalo ne tik geriau žiūrisi, tačiau kur kas funkcionalesnis, yra nelabai didelis šviestuvas. Stalinių šviestuvų pagrindinė funkcija yra apšviesti konkrečias erdves, o ne visą patalpą. Tai reiškia, kad svarbiausia yra šviesos kritimo kampas, tačiau ne tai, kiek jis sugeba apšviesti. Siūlome nesirinkti labai didelių šviestuvų, kadangi tai nesiremia į funkcionalumą.

Pirkdami kokybiškus šviestuvus galite užsitikrinti, kad jie sėkmingai ir ilgai Jums tarnaus. Juolab, kad vaikas mokydamasis negadins savo akių.

Paskelbta 2017-11-27 Naujienos 1838

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out