">
Vonios apšvietimas: klaidos ir galimybės

Vonios apšvietimas: klaidos ir galimybės

Tinkamas vonios apšvietimas net ir nedidelei erdvei gali suteikti jaukumo, išskirtinumo bei vizualiai padidinti aplinką. Ieškodami vonios šviestuvo peržiūrėkite Topolinos katalogą, kuriame susisteminti šviestuvai būtent skirti vonios kambariui. Šis sisteminimas ir derinimas nėra atsitiktinis, o paremtas dizainerių patarimais.

Per mažas apšvietimas

Dažniausia problema su kuria susiduria žmonės, kurie planuoja vonios apšvietimą – per mažai šviesos. Vonia yra ta patalpa, kurioje norisi save puikiai matyti, todėl reikalingas apšvietimas iš visų pusių, paskirstymas zonomis. Lubiniai vonios šviestuvai padeda apšviesti visą patalpą. Sienoje įmontuoti šviestuvai dažniausiai nukreipiami į konkrečią vietą/erdvę, galiausiai, dažnai šviestuvai komponuojami ir apie veidrodžius, kadangi tinkamas apšvietimas padės kur kas geriau save matyti veidrodyje. Apšvietimas ne tik supaprastina vonioje atliekamus procesus, tačiau taip pat vizualiai didina patalpą. Paprasčiausiai reikia tinkamai įvertinti šviestuvo ir veidrodžio komponavimo kampą.

Stilius

Topolina siūlo labai skirtingų vonios šviestuvų galimybes, kadangi suvokia, jog kiekvienas asmuo tikisi vis kitų dalykų ir nori patalpai suteikti išskirtinumo. Siūlome šviestuvus, kurie puikiai tinka klasikiniame internete ir tuo pačiu tokius, kurie skoningai atrodo moderniuose namuose. Derinti šviestuvus prie viso vonios patalpos stiliaus ne tik kad galima, tačiau taip pat ir būtina. Tik tokiu atveju galutinis rezultatas pranoks jūsų lūkesčius.

Prabanga + pigumas

Galvojant ne tik apie vonios kambario apšvietimą, tačiau bet kurio namo kambario reikia įvertinti ir tai, kad investuoti į šviestuvą reikia. Tai reiškia, kad daugelis žmonių perka brangias duris, skiria daug pinigų baldams, tačiau vėliau taupo ieškodami šviestuvų, kurie dažnai atrodo pigiai, tarsi pagaminti iš plastmasės. Toks kičas tarpusavyje labai nedera, tad jeigu jau investuojate į stilingus ir kokybiškus namus – investuokite iki galo.

Medžiaga

Topolina konsultantai pastebėjo, kad lietuviai vonios patalpai dažniausiai renkasi stiklinius, permatomus šviestuvus. Dizaineriai sutinka, kad toks pasirinkimas yra labai geras ir rekomenduotinas. Ir dažniausiai jokio skirtumo, ar vonioje bus kuriamas klasikinis interjeras, ar modernus – stikliniai šviestuvai puikiai į jį įsilies.

Jeigu nepavyksta rasti tinkamiausio šviestuvo – siūlome susisiekti su mūsų konsultantais, kurie įvertinę jūsų poreikius gali pasiūlyti patį tinkamiausią šviestuvą. Galimybės yra labai plačios ir visos jos gali būti paverčiamos realybe. Svarbiausia skirti laiko paieškoms ir rasti tai, kas leistų džiaugtis susikūrus tobulą vonios kambarį.

Paskelbta 2018-01-30 Naujienos 3810

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out