">
Kaip prižiūrėti krištolo šviestuvą?

Kaip prižiūrėti krištolo šviestuvą?

Dažnai žmones, norinčius  įsigyti krištolo šviestuvą, gąsdina neva sudėtinga jo priežiūra. Iš tikrųjų, jeigu viską atlikti teisingai, šis veiksmas tikrai neužtruks ir netaps varginančia procedūra. Ką reikia žinoti, kad ištaigingas krištolo šviestuvas po valymo atrodytų lyg naujas ir spindėtų?

Seno modelio krištolo šviestuvų konstrukcijos traukė į save dulkių dalelytes, tačiau šiuolaikinių gamintojų kūriniai yra kitokie. Krištolas, naudojamas šviestuvams gaminti, įprastai padengiamas specialiomis priemonėmis nuo drėgmės ir dulkių. Dėl šios priežasties jų priežiūra tapo paprasta ir greita.

Jeigu krištolo šviestuvas atrodo palyginti švarus, naudokite sauso valymo būdą. Šiuo atveju jums neprireiks šviestuvo nusikabinti – įsigykite anti-statinių servetėlių ir jomis nuvalykite visas šviestuvo dalis.

Pasistenkite, kad kabančios detalės nesiliestų, o kad ant jų neliktų jūsų pirštų antspaudų, dėvėkite plonas pirštines. Kitas sauso valymo būdas – su puriu anti-statiniu šepetėliu.

Kai krištolo šviestuvas reikalauja rimtesnės priežiūros, rinkitės drėgną valymą. Nuimkite nuo šviestuvo visas kabančias dalis ir nuplaukite jas šiltame vandenyje su šlakeliu indams plauti skirtos priemonės arba naudokite specialiai krištolo šviestuvams gaminamus mišinius.

Po to visas detales būtina nuplaukti po šaltu vandeniu ir sausai išvalyti medžiagine skiaute, nepaliekančia pėdsakų.

Be šių aprašytųjų būdų, egzistuoja dar vienas – krištolo šviestuvą galite išvalyti specialia purškiama priemone: patieskite po šviestuvu rankšluostį ar kitą audinį, nupurkškite šviestuvą ir palaukite, kol skysčio lašai nubėgs.
Kaip matote, krištolo šviestuvų priežiūra iš tiesų nėra sudėtinga, kaip galėtų atrodyti. Todėl nedelskite ir būtinai įsigyti jums patinkantį egzempliorių, užsukę į parduotuvę „Topolina“ Klaipėdoje.

Paskelbta 2014-07-12 Naujienos 3807

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out