Parduotuvių ir salonų apšvietimas: kurkite nuotaiką

Parduotuvių ir salonų apšvietimas: kurkite nuotaiką

Įvairiose rinkos srityse konkurencija nūdien yra itin didelė, todėl siekiant vystyti ir plėtoti verslą, būtina rūpintis ne tik prekių ir paslaugų kokybe, bet ir prekės ženklo pristatymu. Prekybinių salių įrengimas – viena svarbiausių šios sistemos grandžių.

Juk vieta, kur potencialus pirkėjas pamato prekes, turi šimtu procentų atspindėti kompanijos individualumą. O apšvietimas privalo atitikti konkrečius keliamus tikslus.

Savaime suprantama, kad parduotuvės ar salono interjero apšvietimas prasideda nuo fasado ir išorinių vitrinų apšvietimo. Prekybos centrai šioms opcijoms taiko tam tikrus apribojimus, nes visos vitrinos turi harmoningai įsilieti į bendrą pastato architektūrinį ansamblį. Dėl šios priežasties reglamentuotos ir vitrinų apšvietimo galimybės.

Tuo tarpu atskirai, viešoje miesto erdvėje veikiančių parduotuvių fasadą apšviečiančius sprendimus gali riboti nebent tik sveikas protas ir šviesos šaltinių techninės charakteristikos.
Šviesa, sklindanti pro langus į gatvę, savaime traukia. Sustiprinti šį efektą galima pasitelkus į pagalbą šviečiančias vitrinas, verta nepamiršti ir apie parduotuvės prekės ženklo apšvietimą. Galima rinktis šviesdėžes, galima išsiskirti iš kitų, pasitelkus į pagalbą šviesos tinklus, dekoratyvines girliandas, žibintus, laiptų ir durų apšvietimą.

Vidinių parduotuvės ar salono patalpų apšvietimas – tai savotiškas indėlis į jūsų ateitį. Juk teisingai parinktas apšvietimas ir kokybiški šviesos šaltiniai padės tinkamai išskirti reikiamas prekes, pabrėžti jų pranašumus ir padidinti pardavimų apimtis.

Kaip pasirinkti šviesos intensyvumą ir ryškumą? Pradėkite nuo savo prekės ženklo koncepcijos. Svarbi bet kuri detalė: prekės ženklo amžius, potencialių pirkėjų įpročiai, kompanijos statusas, siekis paisyti konservatyvių sprendimų ar išbandyti šį bei tą naujo. Taip pat svarbu įvertinti patalpų dydį ir erdvės architektūrą.

Paskelbta 2014-04-12 Naujienos 1664

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out