">

Miegamojo šviestuvai  

Miegamojo šviestuvai

Šviestuvai miegamajame kambaryje yra labai svarbūs siekiant komfortiško gyvenimo namuose. Neatidžiai pasirinktas šviestuvas erzina rytais pernelyg ryškia šviesa, o per blyškus sukelia nepatogumų jei norima paskaityti ar netgi ko nors ieškant kambaryje. Dažnai vieno šviestuvo negana, tad ieškoma geriausių būdų kombinuoti, sukurti jaukią ir šviesią aplinką savo namuose, kiekviename kambaryje, įskaitant ir miegamąjį.

Renkantis šviesos šaltinį savo ramybės erdvei vertėtų įvertinti patalpos dydį ir net sienų, baldų spalvas. Kuo aplinka šviesesnė – tuo mažesnės galios ir ryškumo šviestuvas reikalingas, tuo tarpu tamsesnėse erdvėse vertėtų pagalvoti apie skaidresnius ar galingesnius šviestuvus. Be abejo, daug kas priklauso nuo to, kokią el. lemputę įsuksite, tačiau verta atminti, kad pats šviestuvas taip pat daro įtaką šviesos kampui ir ryškumui, be to, kiekvienas šviestuvas riboja naudojamų lempučių galią – pamąstykite apie tai prieš pirkdami šviestuvą.

Prekių 65 - 80 iš 186 prekių
  • 75,02 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 58,08 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 116,16 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 72,60 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 121,00 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 314,60 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 136,73 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 76,23 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 78,65 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 54,45 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 125,84 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 72,60 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 116,16 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 154,88 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 108,90 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -
  • 151,25 € 2 - 3 sav (turime tiekėjo sandėlyje)
    Turime sandėlyje
    -

Šviestuvai miegamojo kambariui

Miegamojo šviestuvai gali būti labai įvairūs. Čia puikiai tiks ir lubinis šviestuvas ir sieninis, o pastatomi šviestuvai miegamajame tampa vis populiaresni įvairiuose interjeruose. Pasirinkimas priklauso daugiausiai nuo Jūsų pačių, nes dėka įvairių technologijų ir šviestuvų dizainų užtikrinti pakankamą, tinkamą poilsio erdvei šviesą galima kone visų tipų šviestuvais įvairiose patalpose. Miegamojo sieniniai šviestuvai bus labai geras pasirinkimas tiems, kurių erdvės nėra labai didelės, taip pat gana nedaug vietos patogiai pastatyti toršerą, tačiau yra laisvesnės sienos. Sieniniai šviestuvai miegamajame prie lovos yra puikus variantas norintiems naktinės lempelės, bet nenorintiems užimti vietos ant lentynėlės greta. Miegamojo lubiniai šviestuvai idealiai išsprendžia didesnių miegamųjų apšvietimo klausimą, kadangi lubos įprastai yra tuščia erdvė, dengianti visą patalpos plotą. Pasirinkus tinkamai gali užtekti net ir vieno lubinio šviestuvo.

Pastatomus šviestuvus dažniau renkasi tie, kuriems patinka lovoje vartyti laikraštį ar skaityti knygą. Be to, tai šviestuvai, kurie nėra stacionarūs, tai reiškia, gali būti perkelti ir į kitą kambario vietą. Nors pastatomo šviestuvo ar kelių jų gali pilnai pakakti miegamajam apšviesti, dažnai tai tėra papildomas šviesos šaltinis, o ne pagrindinis, kombinuojamas su sieniniais ar, dažniau, lubiniais šviestuvais.

Tenkinant įvairių žmonių poreikius yra kuriami labai skirtingi šviestuvai miegamojo kambariui. Jūs drąsiai galite rasti tiek ekonomiškų, paprastų šviestuvų, kurių pagrindinis tikslas užtikrinti kokybišką patalpos apšvietimą, tiek rasite ir prabangių, ypatingo dizaino, prie kurio kūrimo prisidėjo žymūs dizaineriai, šviestuvų išskirtinio interjero kūrėjams, norintiems turėti unikalų būstą. Kokį rinktis – Jūsų fantazijų, poreikių ir galimybių ribose, tačiau svarbu, jog išsirinktumėte tokį, kuris pilnai atitiks Jūsų lūkesčius.

Šviestuvai internetu – pasirinkimas praktiškiems

Norintiems taupyti savo laiką ir lėšas geru pasirinkimu yra miegamojo šviestuvai internetu. Tai ne tik patogiau eksponuojami šviestuvai, bet ir daugybė papildomų galimybių, kurių nepasiūlys jokia prekybos vieta: lengvas palyginimas, greitas ir efektyvus pasidalijimas su draugais, galimybę apsipirkti namuose ar darbe per kavos pertraukėlę.

Savo miegamojo apšvietimu pasirūpinti paprasta kaip niekada, tereikia skirti vos šiek tiek savo brangaus laiko ir išsirinkti geriausią tinkamą šviestuvą, nuspręsti, kuris jų geriausiai derės prie interjero, užtikrins pakankamą, tačiau ne per ryškią šviesą, suteiks jaukumo ar prabangos. Tiesiog rinkitės, ieškokite, palyginkite ir tikrai išsirinksite patogiai bei greitai, nepakildami nuo sofos ar kėdės!

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out