FILTRUOTI PAGAL

Gamintojas

Sietynai  

Sietynai - gražiausia namų puošmena!

Daugeliui žmonių sietynai asocijuojasi su prabanga. Net ir modernaus stiliaus, nedideliuose namuose sietynai gali būti puikiai įkomponuojami ir atlikti ne tik apšvietimo, tačiau ir estetinę funkciją. Dėl itin plataus įvairiausių sietynų pasirinkimo - kiekvienas atras tokį, kuris jam atrodo estetiškai patraukliausias. Tiesa, jeigu paieškos Jums atrodo per sudėtingos, kadangi sietynų sferoje esate visiškas naujokas - susisiekite su mūsų profesionalais. Jie įvertins kliento poreikius ir pasiūlys tokią apšvietimo sistemą, kuri net ir niūriausiam kambariui suteiks naujų spalvų.

Prekių 1 - 16 iš 30 prekių

Krištoliniai sietynai - prabanga ir paprastumas

Krištoliniai gaminiai savo gyvenimą Lietuvoje skaičiuoja jau nuo XVII amžiaus. Šimtmečiai išmokė perprasti krištolo savybes, charakteristiką bei atrasti nišas, kur jo panaudojimas yra geriausias. Krištolas yra bespalvis stiklas, kuris žavi savo prabanga ir tuo pačiu žaismingumu. Kuomet saulės spinduliai “apgaubia” krištolą - jis pradeda spindėti visomis vaivorykštės spalvomis. Galbūt todėl šis stiklas taip išpopuliarėjo ir jau ilgus amžius nepraranda savo išskirtinumo. Daugeliui krištoliniai sietynai asocijuojasi su prabanga ir atrodo, kad jie pasirenkami tuomet, kai norisi papuošti prabangius, dažniausiai klasikinio stiliaus namus. Kadangi šiuo metu sietynų pasirinkimas toks įvairus - suvokimas apie klasiką bei sietynus kiek pakito. Net ir moderniuose namuose galima kabinti sietyną, tačiau svarbiausia atrasti tokį, kuris derėtų prie bendro namuose kuriamo interjero. Pavyzdžiui, šiuo metu labai populiaru įsigyti juodos spalvos sietynus, kurie gražiai atrodo greta ryškiai raudonų baldų. Populiarūs ir balta spalva dekoruoti sietynai, kurie kuria tvarkos, harmonijos įspūdį.

Siūlome labai platų įvairiausių sietynų pasirinkimą, kad kiekvienas klientas pagal savo norus atrastų tai, kas jam tinka.

Krištoliniai šviestuvai: kaip tinkamai juos prižiūrėti

Sietynai kartais gąsdina dėl savo smulkmeniškumo, detalumo. Baiminamasi, kad jie reikalaus labai daug priežiūros. O, žinoma, sietynas atrodys puikiai tik tuomet, jeigu bus prižiūrėtas.

Krištoliniai šviestuvai nėra tokie lepūs, kaip galvoja daugelis. Svarbiausia jiems skirti reguliariai dėmesio - ir jie ilgą laiką džiugins savo išskirtinumu, prabanga, blizgumu.

  • Jeigu turimas šviestuvas susideda iš labai daug mažų detalių - tokiu atveju rekomenduojame ne valyti kiekvieną detalę atskirai - o nuimti šviestuvą ir jį visą pamerkti į specialų tirpalą.
  • Sietynas vėl greitai taps blizgus, jeigu tirpale bus sodos bei acto mišinys. Taip pat įpilkite vandens. Palaikykite sietyną bent jau kelias valandas. Nusivalys ne tik dulkės, tačiau ir kiti nešvarumai.
  • Mirkyti šviestuvą geriausia kartą kas tris mėnesius. Tuomet jis visada išliks estetiškai patrauklus.

Sietynų universalumas

Krištoliniai sietynai labai puikiai atrodo ne tik gyvenamuosiuose namuose, tačiau ir biuruose. Tokią apšvietimo sistemą dažniausiai renkasi išskirtinumą mėgstantys žmonės. Daugelis sutinka, kad net ir tokia smulkmena kaip šviestuvas gali padėti sukurti įspūdį apie žmogų, kuris juo naudojasi. Tai prabangos, galios, išskirtinumo sinonimas.

Juolab, sietynai ne tik gražūs, tačiau labai puikiai tinka ypač didelėms patalpoms apšviesti. Konferencijų salėse, prabangiose vietose lubiniai šviestuvai sėkmingai apšvies kiekvieną patalpos kampelį.

Sietynai dažnai tampa pačiu svarbiausiu ir gražiausiu namų akcentu. Net ir paprasčiausias, minimalistinis kambarys gali atrodyti kur kas gyvesnis pasirinkus tinkamą apšvietimą. Svarbu, kad apšvietimo sistema atrodytų puikiai ne tik tuomet, kai įjungta, tačiau ir dienos metu.

Būtent tokie yra krištoliniai šviestuvai!

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out