Toršero pasirinkimas ir įkomponavimas

Toršero pasirinkimas ir įkomponavimas

Šviesa interjere yra labai reikšminga. Tikrai ne tik todėl, kad ji padeda nakties metu matyti daiktus, tačiau ir dėl dizaino, ir dėl geresnės žmogaus savijautos. Nėra nieko maloniau kaip tamsiais vakaro vakarais su nuostabia knyga rankoje sėdėti prie stilingos apšvietimo sistemos. Viena tokių - toršerai.

Toršerai daugeliui siejasi su prabanga bei išskirtinumu, kuris tinka tik klasikinį stilių namuose komponuojantiems asmenims. Tai nėra visiškai tiesa, kadangi moderniuose namuose stilingi toršerai taip pat gali ir tikrai atrodo puikiai. Svarbiausia mokėti pasirinkti.

Modernūs ir klasikiniai toršerai

Topolina siūlo itin platų skirtingų toršerų pasirinkimą, kad kiekvienas atrastų tai, kas geriausiai įprasmina kuriamą stilių namuose.

Nors dominuoja klasikinio stiliaus toršerai, tačiau galima atrasti ir ryškesnių spalvų, kurie puikiai atrodo moderniame interjere.

  1. Moderniame interjere puikiai tiks juodas arba baltas toršeras, kai klasikiniame - rudas, rausvas.
  2. Medinis toršero kotas geriausiai atstovauja klasikinį stilių. Tuo tarpu modernizmo mėgėjai dažniausiai renkasi metalinius toršero kotus.
  3. Klasikiniame interjere puikiai tinka smulkūs, nedideli toršerai, kurie įkomponuojami patalpos kamputyje. Tuo tarpu modernūs toršerai yra dideli ir masyvūs. Dažnai jie tampa svarbiausiu kambario akcentu į kurį krenta žvilgsnis.
  4. Lygiai taip pat didesnio ir platesnio gaubto toršerai geriau atrodo moderniame interjere, o mažesni - klasikiniame.

Dažniausiai pasitaikančios apšvietimo klaidos

Toršeras yra labai svarbi šviesos komponavimo priemonė patalpoje. Visgi, ne kiekvienas iš mūsų yra dizaineris, tad visiškai natūralu, kad tam tikros šviesos komponavimo klaidos pasitaiko labai dažnai ir norint jų išvengti reikia paprasčiausiai žinoti taisykles.

  • Vienoje patalpoje negali būti tik vienas šviestuvas. Kodėl? Tai nėra funkcionalu. Paprasčiausiai vienas šviestuvas skirtas kurti atmosferai, kitas - patalpai apšviesti, o trečias - skaitymo zonai apšviesti. Taigi svarbu nuspręsti, kurioje vietoje geriausiai atrodys toršeras.
  • Per daug šviesos šaltinių lygiai taip negerai kaip ir per mažai šviesos šaltinių. Suderinkite šviestuvus, kurie turi derėti ne tik skleidžiama šviesa, tačiau ir savo stiliumi.
  • Vienoje patalpoje vienu metu neveiksminga deginti kelis šviestuvus, kurių skleidžiamos šviesos atspalviai vienu metu atrodys neskoningai. Juolab, gadins Jūsų akis.
  • Ieškodami apšvietimo derinkite jį prie patalpoje esančių akcentų, kuriuos reikia paryškinti: veidrodis, paveikslai ir panašiai.
  • Natūralu, kad visada geriau investuoti į kokybišką šviestuvą, kuris ilgą laiką džiugins Jūsų akis nei kas keleri metai pirkti vis naują pigų gaminį.

Toršero įkomponavimas interjere nėra sudėtingas. Juolab, nusprendus pakeisti baldus vietomis, o gal net ir visą stilių - perstatyti toršerą į kitą vietą yra labai paprasta ir patogu!

Paskelbta 2017-08-20 Topolina Patarimai 1983
Žymės: toršerai, toršeras

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out