">
Svetainės apšvietimas: kaip, kas ir kur?

Svetainės apšvietimas: kaip, kas ir kur?

Svetainė, galima sakyti, vieša erdvė, kurioje dažniausiai sutinkame ne namiškius, tačiau svečius. Natūralu, kad norisi, jog ši vieša erdvė būtų stilinga bei skoninga. O tam reikia derinti smulkmenas, detales, kurios ir padeda pasiekti puikų rezultatą. Svetainės šviestuvai skiriasi nuo tų, kurie kabinami kituose kambariuose. Dažniausiai šios patalpos šviestuvai būna itin pompastiški, pasirenkamos didelės, netradicinės išvaizdos apšvietimo sistemos. Visgi, renkantis nesunku suklysti, tad koks geriausias?

Dydis ir stilius

Topolina profesionalai, ieškant šviestuvo svetainėje, siūlo atkreipti dėmesį į patalpos dydį bei stilių. Natūralu, kad kuo kambarys yra didesnis – tuo didesnis gali būti ir šviestuvas, kadangi jis skoningai įsilies į bendrą aplinką. Lygiai taip pat nedidelėje svetainė reikėtų rinktis minimalistinio stiliaus šviestuvus, kurie net ir būdami nedideli gali būti svarbiausias kambario akcentas. Derindami dydį nepamirškite šveistuvo ieškoti ir pagal patalpoje dominuojantį stilių. Nuo klasikos iki modernumo.

Šviestuvas – svarbiausias patalpos akcentas

Lubiniai svetainės šviestuvai dažniausiai kabinami kambario viduryje, taigi tarsi jie tampa pačiu svarbiausiu akcentu, kurie traukia akį vos tik įėjus į kambarį. Kaip ir minėjome, derinti stiliaus prasme yra būtina, tačiau nepamirškite, kad kartais pasirinkdami iš pirmo žvilgsnio neįprastą šviestuvą, kuris, atrodo, labai skiriasi nuo viso kito patalpoje kuriamo interjero – galime išlošti. Ypač tokiu atveju, kai norisi, kad šviestuvas būtų pats svarbiausias kambario akcentas.

LED šviestuvai

Tiems, kurie noro būti kuo arčiau inovacijų – reikėtų rinktis LED šviestuvus. Jie labai mėgstami ne tik dėl savo išskirtinio stiliaus tačiau ir dėl pigumo faktoriaus. Paprasčiausiai šie šviestuvai „ima“ mažiau elektros energijos, taigi taip sutaupoma apšvietimui.

Visapusiškas patalpos apšvietimas

Galvodami apie svetainės apšvietimą nepamirškite, kad reikalingas ne tik lubinis šviestuvas, kuris apšviečia visą patalpą, tačiau taip pat ir jei mažesni šviestuvai, kurie padeda patalpą suskirstyti zonomis. Nuo poilsio zonos apšvietimo iki valgomojo stalo apšvietimo, galiausiai, tam tikrų sekcijų, kuriose laikomi nuostabūs mieli daikčiukai. Štai galvojant apie visą komplektą šviestuvų reikia apgalvoti, ar ne geriau rinktis LED šviestuvus ir sutaupyti pinigų skirtų energijai išgauti.

Topolina siūlo platų svetainės šviestuvų pasirinkimą. Jeigu nepavyksta rasti tokio, kuris Jums atrodo tinkamiausias – susisiekite ir mes padėsime, pasiūlysime ir patarsime.

Paskelbta 2018-01-30 Naujienos 4350

No products

To be determined Pristatymas
0,00 € PVM
0,00 € VISO

Check out